Menu

Festlig åbning af særudstillingen “Havfald”

Søndag den 4. marts 2018 slog Strandingsmuseum St. George dørene op for særudstillingen Havfald. Omkring 120 mennesker var samlet i i særudstillingslokalet, da museumsdirektør Ingeborg Svennevig bød velkommen og takkede de mange, både medarbejdere og eksterne kræfter, der havde bidraget til realiseringen af “Havfald”.                             […]

Læs mere

Vinderne af vinterferiens museumsquiz udtrukket!

I vinterferien 2018 (ugerne 7 og 8) kunne publikum på Strandingsmuseum St. George deltage i en museumsquiz. Stor tak til de i alt 110 museumsgæster, der deltog i quizzen! Hver dag i de to uger blev der udtrukket en vinder blandt besvarelserne, og det er med stor glæde, vi her kan præsentere de heldige – […]

Læs mere

Aktiviteter for børn

Strandingsmuseet er ikke kun for voksne! Her er spændende oplevelser for alle, og husk at børn under 18 år kommer gratis ind!

Læs mere

Arkitekterne blev grebet af historien

Det er arkitekterne Frank Maali & Gemma Lalanda, der har tegnet det nye Strandingsmuseum St. George, der åbnede i maj 2017.

Undervejs i projektet blev de grebet af tanken om de enorme naturkræfter, der forårsagede katastrofen med HMS St. George og HMS Defence i julen 1811. Det nye museum er opstået i spændet mellem den ultimative tragedie og håbet.

Læs mere

Særudstillingen »Havfald«

Strandingsmuseum St. George sætter i 2018 fokus på det voksende, globale problem: de enorme mængder af plastikaffald i havene.

Det gør vi med særudstillingen »Havfald«, der åbner 4. marts og kan opleves i resten af 2018 i museets åbningstid.

Læs mere

Strandingsmuseet får arkitekturpris

Strandingsmuseum St. George modtog 5. oktober Holstebro Kommunes Arkitekturpris 2017

Læs mere