Menu

Det sker

Det sker

på Strandingsmuseum St. George i 2018

 

 16. juni  kl. 10-14: Mød Strandingsmuseum St. George til Fiskens Dag på Thorminde havn.

Torsdag den 28. juni og fredag den 29. juni 2019 - begge dage kl. 10.30: ”Sandkassen i regnvejr”- en ny musical for 3-7 årige om venskab i et forurenet hav, skrevet og fremført af skuespiller Mia Theil Have fra teatergruppen RIOTOUS COMPANY i samarbejde med Odin Teatret.

”Sandkassen i regnvejr” er en original historie fortalt med sang, dukkeføring, rim og billeder. En både miljø- og børnevenlig forestilling, hvor flere af rekvisitterne er lavet af opskyllet affald indsamlet ved havet.

Foto: Tommy Bay

En pige er alene ude at lege i regnvejr. Snart bliver sandkassen levende, den rummer et skattekort, og en ekspedition starter. Moder Jord og regnbuen, der ser alt, viser vej. Undervejs bliver sandkassen til et akvarie, hvor fisk forklarer regnbuefænomener, og hvor vandslangen sprutter og krabben kilder, driller og spiller klaver. Sandkassen danser regndans og bliver til et surfboard og til en båd på havet, hvor mestersvømmerfrøen tager ud for at redde skildpadden, der er fanget i plastik. Vil I hjælpe, og er I med på lidt skildpaddeballade?

Pris: Børn kr. 30, voksne kr. 60. Prisen inkluderer besøg på museet.

NB! Der er begrænset antal pladser, så det er en god idé at booke billetter på tlf. 96 11 50 20.

Café-Restaurant St. George tilbyder et børnevenligt traktement til 30 kr., der serveres efter forestillingen (grovbolle, skåret frugt og drikkevarer). Traktementet skal forudbestilles på tlf. 96 11 50 20.

 

Juli og august 2018:  Skibsdreng for en dag

Sommeraktivitet for børn på Strandingsmuseum St. George

Tirsdage i ugerne 27-34 kl. 13-16

(NB! I nogle uger kan aktiviteten foregå både tirsdag og torsdag. Hold øje på hjemmesiden www.strandingsmuseet.dk)

Vil du gerne vide, hvordan det var at være skibsdreng på skibene i gamle dage? Så besøg Strandingsmuseum St. George en tirsdag i juli og august og prøv kræfter med nogle af de arbejdsopgaver, skibsdrengene ombord skulle tage sig af.

 

Når de voksne har købt billet til museet, får du udleveret en søfartsbog, der giver adgang til at deltage i aktiviteten, som foregår på pladsen foran museet. Her er der fem opgaver, der skal løses: Der skal skures dæk, kaptajnens sko skal pudses, og han skal have sin middagsmad serveret. Der skal også bindes knob og laves en lille skibsmodel. Hver gang du har udført en opgave, får du et klistermærke i din søfartsbog, og når alle opgaverne er løst, kan du hente en lille maritim præmie i museets reception.

Det er gratis at deltage i ”Skibsdreng for en dag”.