Menu

Det sker

’Bach i perspektiv’ – koncert under havet

Kom med på en udsædvanlig men eventyrlig rejse i J.S. Bachs fantastiske lydunivers på Strandingsmuseum St. George i Thorsminde lørdag d. 19/6.

Cellisten Tobias van der Pals giver i samspil med saxofonisten Thomas Agergaard nyt liv til Bachs fantastiske cellosuiter. I en forunderlig navigation mellem Bachs traditionelle suiter og umiddelbar og instinktiv improvisation ledes musikken nye steder hen til fjerne afkroge af det musikalske spektrum.

 

Om musikerne

Tobias van der Pals modtog i 2007 en DipRAM for enestående solistperformance ved ’Royal Academy of Music in London’. I 2008 vandt han den årlige cellokonkurrence på Det Kongelige Danske Musikakademi. Van der Pals har i en årrække optrådt med J.S. Bachs suiter ved koncerter i ind- og udland og mestrer dem ned til mindste detalje.

Thomas Agergaard er saxofonist og fløjtenist, og uddannet fra Rytmisk Konservatorium i København. Han har blandt andet modtaget DJBFAs hæderspris og Statens Kunstfonds 3-årige arbejdslegat. Agergaard er kendt som en storslået improvisator, og har gennem hele sin karriere vendt blikket mod Bach som inspirationskilde og læremester i improvisationens ædle kunstart.

”Det glæder os meget på Strandingsmuseum St. George, at få to så fantastiske musikere på besøg. Det bliver en helt ny slags museumsoplevelse” – fortæller museumsinspektør Christopher Ries. Koncerten finder sted på Strandingsmuseum St. Georges stemningsfulde underste dæk, blandt vraggods og minder fra en svunden tid.

 

Det er nødvendigt at booke en billet til koncerten, der afholdes lørdag d. 19/6 kl. 17.
Billetter kan bookes i Strandingsmuseum St. George`s butik eller på tlf. 96 11 50 20.

Pris: 100 kr. pr. stk.

Medlemmer af Støtteforeningen for Strandingsmuseum St George Pris: 70 kr.