Café St. George slår dørene op til påske

Efter den forlængede vinterlukning åbner Café St. George lørdag den 13. april med den erfarne kok Ilse Bech som bestyrer.

”Vi har besluttet selv at drive museumscaféen og har netop ansat Ilse Bech som kok og bestyrer”, siger Helle Henningsen, afdelingsleder på Strandingsmuseum St. George. ”Vi er glade for, at Ilse bliver en del af besætningen på Strandingsmuseum St. George. Hun har mange års erfaring indenfor faget og samtidig et godt kendskab til både caféen og museet, da hun var ansat under den tidligere forpagter af museumscaféen”.

Ilse Bech er udlært kok fra Kongensbro Kro, og har siden arbejdet på forskellige restauranter. Blandt andet var hun i en årrække køkkenchef på Borbjerg Møllekro, og hun har været bestyrer af Sevel Forsamlingsgård. Det er således en meget rutineret kok, der nu svinger gryderne på Café St. George.

”Jeg glæder mig meget til at åbne café St. George på lørdag og byde gæsterne indenfor”, siger Ilse Bech, ”Det er sådan et dejligt sted. Beliggenheden er jo fantastisk, og fra caféen er der en flot udsigt til havet, klitterne og havnen i Thorsminde. Samarbejdet med museet ser jeg også frem til”.

Ilse Bech lægger vægt på, at alt på menukortet er hjemmelavet fra grunden og så vidt muligt fremstillet af lokale råvarer. På menukortet vil gæsterne kunne vælge frokostretter, der afspejler beliggenheden ved Vesterhavet og fortællingerne på Strandingsmuseum St. George. En god kop kaffe eller te med hjemmebag kan man altid få.

”Café St. George vil være åben i museets åbningstid”, fortæller Ilse Bech, ”Vi kan dække op til mange, så grupper og selskaber er altid velkomne. Der vil desuden være åbent i caféen, når der er aftenarrangementer på museet”.