Menu

Åbningstider og priser

Åbningstider 2021

21.04 – 14.11.21
Alle dage kl. 10–17

 

Entré

Voksne: Kr. 90,-
Studerende og grupper fra 10 personer: Kr. 70,-
Børn og unge under 18 år har gratis adgang.

 

Rundvisning og grupper

Grupper kan booke rundvisning på museet med guide.

Rundvisning hverdag kr. 1000,- inkl. moms.
Rundvisning weekend kr. 1500,- inkl. moms.

På grund af faren for smitte med Covid-19,  må der kun være max. 25 deltagere pr. rundvisning. Vi anbefaler, at gruppen ikke er på flere end 20 personer.

 

Skoleklasser og børnehaver er meget velkomne på Strandingsmuseum St. George

 

For skoler

Rundvisning for skoleklasser koster kr. 500,- inkl. moms.

Besøg ud over normal åbningstid koster 1.000 kr. + entré.

Kontakt museet på 96 11 50 20 for at booke dit besøg eller for at høre mere om muligheder og priser. Du kan også skrive til os på info@strandingsmuseet.dk

 

To nye undervisningsforløb til fri afbenyttelse

Strandingsmuseum St. George har  i 2019 fået udviklet to helt nye undervisningsforløb til brug for Folkeskolen. De to forløb er udviklet og gennemtestet af Ph.D. Karen Seierøe Barfod og mag.art. Dorte Vang Eggersen, der begge er lektorer på læreruddannelsen på VIA UC.

Forløbene tager udgangspunkt i hvert sit litterære værk og museets udstillinger. Materialet  omfatter lærervejledning og opgaveark til både forberedelse i klassen, besøg på museet og afrunding i klassen.

Det ene undervisningsforløb henvender  sig 5-7. klasse og indeholder materiale til fagene dansk, historie, engelsk og billedkunst. Det tager udgangspunkt i bogen "Den tavse dreng - en gådefuld fortælling" af den engelske forfatter og illustrator Catherine Brighton. Bogen er netop genudgivet på dansk og kan købes på Strandingsmuseum St. George.

Det andet forløb henvender sig til de lidt ældre elever og indeholder materiale til faget dansk. Det tager udgangspunkt i novellen "De blå øjne" af Karen Blixen.

De to undervisningsforløb er til fri afbenyttelse for skolerne og kan hentes på skoletjenesten.dk: https://skoletjenesten.dk/strandingsmuseum-st-george

 

Du kan finde oplysninger om Restaurant St. George her.